Wie zijn wij?

Ronald Eilering

Is vanaf jongs af aan al met techniek bezig. De brommer die hij op zijn 16e verjaardag kreeg, lag de volgende dag in onderdelen in de garage. “Ik moet toch weten hoe het in elkaar zit!”.

Na jarenlang in de garage “Het Olieveld” gewerkt te hebben wilde Ronald meer doen met het opleiden van de jeugd. Hij is als leraar aan de slag gegaan en heeft zijn diploma’s voor docent auto- en installatietechniek gehaald en verwacht binnenkort zijn diploma PIE (produceren, installeren en energie) te halen.

Naast de jeugd die het ‘normale’ onderwijs- en werktraject doorlopen is er ook een groep die om wat voor reden dan ook dit normale traject niet kunnen doorlopen. Voor deze groep zijn de normale zorgboerderijen maar een zorgplek waar je met techniek aan de slag kunt zijn er niet veel.

De passie voor techniek heeft hij gecombineerd met zijn passie voor mensen en hieruit is Techno Care ontstaan. Een kleinschalige dagbesteding waar de passie voor techniek een van de uitgangspunten is. De techniek is de verbinding tussen de cliƫnt en zijn ontwikkeling. Eerst kijken naar wat iemand wil en dat is het startpunt van zijn ontwikkeling.

Tamar Heerema

Tamar heeft een administratieve achtergrond. Ze werkt bij een volmacht verzekeraar en heeft daarnaast een paar jaar bij een re-integratiebureau gewerkt.

Met deze achtergrond is administratie haar niet vreemd maar is ze ook bekend met re-integratie en wat daar bij komt kijken.

Zij is degene die de administratie, intakes etc doet.